Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ezekben a játékokban előbb regisztrálni kell.        De utána rügtön indulhat a játék és a szórakozás.Részletesebb leírást találhattok a játékban.

Még nem volt túl sok ötletem, de még írok hozzá.

FARMERAMA

Ingyenes online játék.Mint ahogy a nevében is láthatjuk egy farmos játékról van szó. Lényege, hogy klönbféle szinteken különbféle növényeket meg állatokat kell termeszteni, gondozni.Az első pár szinten egy Matula bá nevű szemüveges egérszerűség fogja megmondani, hogy mit kell tenned és, hogy azt mivel és hogyan kell csinálnod.

URL cím: www.farmerama.hu

ÉN KICSI TANYÁM

Ingyenes online játék.A név itt is árulkodik. Ez egy tanyás játék. Lényege, hogy meg van adva 5 termelőterlet+ 1 a prémium tagoknak.A termelőterületekre berendezhetsz szántót, tyúkólat amit tudsz fejleszteni és tyúkokat vásárolni bele rendezhetsz még be tehénistállót, majonézkonyhát stb... Ennek is az elején kapsz útmutatót amit egy disznó fog mondani.

URL cím: www.enkicsitanyam.hu

DEEPOLIS

Ingyenes online játék.Egy víz alatti világban játszódik.Egy tengeralattjáróval kell ellenséges lényeket és tengeralattjárókat lövöldözni, hogy minnél nagyobb szintre juss. Minnél nagyobb szinten álsz annál többféle fegyverrel tudsz támadni.

URL cím: www.deepolis.com

TRAVIAN

Ingyenes online játék.A Travian egy böngészővel játszható stratégiai játék, melynek világában akár több ezer játékos, kezdetben egy-egy kis falut irányítva vilaghatalomra tör.3 nép közül kell választanod:Gall  Római  Germán.Kezdetekben itt is kapsz segítséget, jobban mondva feladatokat kapsz mejek sikeres megoldásával megtanulod irányítani a játékot.Miután a feladatoknak vége magadtól kell építkezned, harcoolnod és védekezned.

URL cím: www.travian.hu

LETÖLTENDŐ ONLINE JÁTÉKOK

METIN2

Letöltendő ingyenes online játék.Egy messzi keleti világban játszódó harcos játék.Lényege, hogy mindenféle állatokat kell ölni, hogy tapasztalatpontot szerezz és fejlődj.Mivel ez egy igen híres online játék más emberek is játszanak,   ez egy kicsit nehezíti de érdekesebbé teszi a játékot.Az oldalon le van írva a 3 főbb teendőt, ha azt követed hamar egy messzi keleti világban találod magad.A regisztráció kötelező.

URL cím: www.metin2.hu

LINEAGE2

Letöltendő ingyenes online játék.Különböző nyelvű szerverek közül kell választanod és magyar is van.Ugyan a weblap nem magyar de nem kell sok nyelvtudás hozzá, hogy megtakáld a letöltési, helyet.Ajánlatos a magyar szervert választani mert feladatokat, fogsz kapni és azt értelmezni, végrehajtani kell.Ez is egy öldöklős, de vérmentes játék.A regisztráció itt is kötelező.

URL cím: www.lineage2.com 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.